Universitätsverlag Brockmeyer
knjigarna Universitätsverlag Brockmeyer
Prijava uporabnika
E-mail:
Geslo
knjigarna
Jezikovni tečaji

Jezikovni tečaji za osnovnošolce in srednješolce

Jezikovni tečaji za osnovnošolce in srednješolce se izvajajo po skupinah,ki zajemajo največkrat od 3-5 učencev, učenje v parih ali individualno. Izjemoma organiziramo tudi skupine 6-12 učencev. Pri poučevanju uporabljamo načine, ki ustrezajo zahtevam v šoli, tako da tečaji služijo kot pomoč pri razumevanju šolske snovi, obenem pa predstavljajo učinkovito pripravo na kontrolne in šolske naloge. Bolj fleksibilnim skupinam se sproti prilagajamo in v kolikor  udeleženci določene skupine hitreje dojemajo šolsko snov, tečaje dopolnjujemo še z dodatnim gradivom za bogatenje besednega zaklada. Naš cilj je najprej zagotoviti temeljno poznavanje slovnice in šele nato dograjevati besedišče.

Jezikovni tečaji za odrasle

Kar zadeva jezikovne tečaje za odrasle (posamezno in v paru), se Vam bomo v celoti prilagodili glede na Vaše zahteve po področju znanja. Pripravili Vas bomo za uspešno komuniciranje z Vašimi poslovnimi partnerji  (poslovni jezik) ali pa Vas naučili, da se boste brezhibno znašli v najrazličnejših življenjskih situacijah (splošna angleščina ali nemščina, primerna za potovanja ali splošno komunikacijo). Če ste že obiskovali jezikovne tečaje in ne veste, kje začeti, bomo z Vami opravili uvodni pogovor in Vas preizkusili, da boste lahko nadaljevali od tam, do koder sega Vaše predhodno znanje. Tečaji te vrste so primerni za poslovneže, ki nimajo dovolj časa za obiskovanje organiziranih tečajev v skupinah, saj lahko izvedemo tečaj pri nas,  pri Vas v firmi ali na domu.

Prednosti takšnega učenja so:

  • Lahko se dogovorimo za termin, ki Vam ustreza, dopoldne ali popoldne.
  • Pri poučevanju bomo obdelovali predvsem tista področja besedišča, ki ga potrebujete za svoje delo.
  • Prilagajali se bomo Vašemu tempu pridobivanja znanja.


 
knjigarna Kategorije knjig
knjigarna Novice
  • SPOŠTOVANI! DOSTAVA NAŠIH KNJIG POTEKA V ČASU EPIDEMIJE BREZSTIČNO PREKO POŠTE SLOVENIJE NEMOTENO DALJE, VENDAR NA PODLAGI PRE... Podrobneje »
Aplikacija online branje
Kliknite tukaj
Copyrights reserved by designer team 2010
Customer: Korekt Plus d.o.o. all rights reserved
link izmena mreža