Universitätsverlag Brockmeyer
knjigarna Universitätsverlag Brockmeyer
Prijava uporabnika
E-mail:
Geslo
knjigarna

Korekt plus jezikovna šola in storitve, d.o.o.

Jezikovna šola in založba ima dolgoletno tradicijo, saj uspešno delujemo že od leta 1989 dalje, sprva kot podjetje za nudenje inštrukcij iz angleškega in nemškega jezika pod imenom Korekt d.o.o., od leta 1999 pa kot jezikovna šola in založba  Korekt plus d.o.o. Najdete nas na sedežu firme v Zgornji Dragi 4a pri Višnji Gori.

Imamo bogate izkušnje s poučevanjem angleščine in nemščine najrazličnejših udeležencev (osnovnošolcev, srednješolcev, študentov in odraslih) tako v  skupinah kot tudi individualno. Skupinski pouk po navadi poteka v malih skupinah od 3-5  slušateljev,  izjemoma v večjih, ki vključujejo od 6-12  udeležencev, ter v parih, tako da je intenzivnost učenja kar najvišja. Osredotočeni smo predvsem na pomoč tistim, ki imajo z jeziki večje težave. Prav tako organiziramo tečaje  s pripravo na vstop v srednjo šolo za osnovnošolce v 9. razredu OŠ in maturitetne tečaje iz angleškega jezika za dijake 4. letnika. Z veseljem upoštevamo potrebe in želje vsakega posameznika, da le-ta čim prej doseže želeno stopnjo znanja. Pri nas smo do uspešnega znanja pomagali že mnogim in z veseljem sprejmemo vsakega novega udeleženca z željo po učenju tujega jezika. Pri poučevanju se poslužujemo različnih metod  ter uporabljamo široko paleto lastnih priročnikov in seveda drugih učbenikov.

Naši jezikovni  priročniki, ki jih najdete v naši spletni trgovini, se uporabljajo v številnih osnovnih in srednjih šolah, med učitelji, profesorji, učenci in študenti po vsej Sloveniji, saj se trudimo, da bi Slovencem čim bolj približali učinkovito učenje angleškega in nemškega jezika s kar se da preprosto razlago pravil in napotki za učenje

Dejavnost

  • jezikovni priročniki za angleški jezik
  • jezikovni priročniki za nemški jezik
  • jezikovni tečaji za angleški in nemški jezik za osnovnošolce, srednješolce in odrasle
  • vikend seminarji
  • inštrukcije za nemški in angleški jezik
  • prevajanje različnih besedil iz in v angleški in nemški jezik
  • overjeni prevodi sodnega tolmača za nemški jezik
  • lektoriranje diplomskih nalog  ter drugih besedil v slovenskem, angleškem in nemškem jeziku.
  • leposlovje, romani, pravljice v slovenskem, angleškem in nemškem jeziku


 
knjigarna Kategorije knjig
knjigarna Novice
  • SPOŠTOVANI! NAŠE KNJIGE ZA FIZIČNE STRANKE POŠILJAMO PO NAVADNI POŠTI NA PODLAGI PORAVNANEGA PREDRAČUNA. PO POVZETJU NE... Podrobneje »
Aplikacija online branje
Kliknite tukaj
Copyrights reserved by designer team 2010
Customer: Korekt Plus d.o.o. all rights reserved
link izmena mreža